Alina Puşcău cântă cu Laurenţiu Duţă

23.05.2010 19:26

 

Supermodelul de origine română îşi continuă proaspăt lansata carieră muzicală, dar încearcă şi în cinema.

 


1 /3.

După ce a lansat în America un cover după piesa „Dragostea din tei” a fostei trupe O-Zone, top-modelul internaţional Alina Puşcău se pregăteşte de o posibilă colaborare cu Laurenţiu Duţă.

Aflată în aceste zile în ţară, frumoasa româncă - în prezent locuieşte la New York - s-a întâlnit cu Duţă într-un club bucureştean şi au vorbit despre o eventuală colaborare pentru o piesă.

Laurenţiu Duţă: „M-aş bucura să lucrez cu Alina”

„Este vorba despre o melodie în colaborare cu mine şi cu David Deejay. Deocamdată totul este la stadiul de idee, am avut o discuţie cu Alina şi dacă o să scriu o piesă bună o să i-o trimit, şi de aici încolo vom vedea. Nici nu prea am ascultat foarte multe melodii de-ale ei, însă m-aş bucura să lucrăm împreună”, a spus Duţă.


Un film turnat în Bulgaria

Iubita regizorului american Brett Ratner - care i-a regizat şi videoclipul remixului „When You Leave (Numa Numa)“, - Puşcău a început să cocheteze şi cu actoria, când s-a înscris la cursurile Institutului de teatru şi film „Lee Strasberg” din New York.

Pe lângă cariera în muzică şi lansarea, în urmă cu doi ani, a albumului de debut „Everybody Wants Me”, românca va putea să îşi demonstreze abilităţile actoriceşti cu un rol într-un film care va fi turnat în Bulgaria.

Dacă gurile rele ar spune că succesul modelului, în vârstă de 28 de ani, se datorează în mare parte relaţiilor pe care le-a avut cu bărbaţi celebri, printre care actorul Vin Diesel ori miliardarul Jeffrey Epstein, Puşcău declara într-un interviu că este important să cunoşti oamenii potriviţi.

Vedetă în „Playboy”

Asemenea unor alte modele românce care s-au afirmat pe plan internaţional, ca Irina Lăzăreanu, Diana Dondoe ori Catrinel Menghia, Alina a apărut pe toate coperţile revistelor de profil, de la „Elle” până la „Vogue”.

Mai mult, ea a devenit, anul trecut, prima româncă pozând pentru coperta ediţiei americane a revistei „Playboy”. Puşcău a fost aleasă să apară şi pe copertă cu ocazia aniversării a zece ani de când revista apărea pe piaţa din ţara noastră.