Despre Oferta de Artisti - Artisti Concerte Romania

13.09.2010 12:33

Cei mai multi dintre vizitatorii site-ului nostru s-au aratat interesati de Oferta Artisti. Este si normal ca, atunci cand ai nevoie de artisti pentru un eveniment, sa incepi prin a consulta oferta de artisti, fiind evident ca, in afara de identificarea genului si a artistilor preferati, in stabilirea distributiei un rol primordial sa-l joace estimarea cheltuielilor necesare, respectiv aflarea preturilor artistilor - afisate in cadrul ofertei de artisti.

In afara de oferta artistilor romani, puteti consulta si oferta artistilor straini si deasemenea, pentru a veni in intampinarea celor interesati si sunt foarte multi cei care ne-au contactat in aceasta privinta - oferta artisti Republica Moldova.

In principiu, toate listele cuprinse la capitolul Oferta Artisti Romani sunt valabile permanent. Evident ca schimbarile de preturi se petrec non-stop in cadrul ofertelor artistilor, existand uneori un oarecare delay intre aceste (prea dese) modificari si listarea noastra. Exista artisti care isi schimba preturile la fiecare doua saptamani, din acel moment si pana la actualizarea ofertei de artisti fiind deja in uz un al doilea sau chiar un al treilea rand de preturi ... Ne cerem scuze pentru aceste rare dar neplacute situatii, sperand sa fiti de acord cu faptul ca se petrec independent de vointa si calculele noastre. Listarea preturilor referitoare la Oferta artistica se face lunar, putand exista uneori posibilitatea unor mici neconcordante in cadrul ofertei de artisti publicate vis-à-vis de preturile reale.

Deasemenea, preturile afisate in cadrul ofertelor artistilor sunt cele medii, acestea  osciland permanent intre un minim si un maxim in functie de particularitatile fiecarui eveniment in parte si box-office-ul artistului respectiv. Ca urmare, nu exista o oferta de artisti ideala sau o oferta de artisti definitiva, nici macar o oferta de artisti stabila. Insa, spre deosebire de toate celelalte Oferte artistice prezentate in alte locuri, Oferta noastra de artisti este permanent verificata, imbunatatita si reactualizata, ceea ce  o face cea mai completa si mai sigura OFERTA ARTISTI pe care o puteti gasi "all over de web" (cel putin la aceasta ora).

Va reamintim ca, pentru a afla cu certitudine ultimul pret al unui artist nu este suficient sa consultati Oferta de preturi ale artistilor ci va trebui sa ne contactati pentru a verifica acest lucru si pentru a putea rezerva data solicitata in orarul de lucru al artistului respectiv. Tinem sa va informam ca totusi nu suntem o agentie de informare publica ( si nu putem activa pe gratis in sensul culegerii informatiilor legate de munca noastra, a rezervarii artistilor, a tuturor cheltuielilor legate de aceste activitati ) - drept care nu vom oferi informatii specifice legate de Oferta individuala a unui artist sau colectiva a mai multora dintre ei sau de orarul artistilor decat CLIENTILOR nostri. Pentru a deveni client va vom solicita date suplimentare de contact, verificabile, si de asemenea vom incheia un pre-contract de colaborare.

Ceea ce este important este faptul ca, in procent de 95% va  puteti baza (cu rezervele antementionate) pe OFERTA ARTISTI prezentata. Vom incerca in permanenta sa va prezentam cea mai reala, completa si mai bine actualizata OFERTA ARTISTI de pe piata.