Dezbracatule, esti bestial by Laurentiu Duta

13.09.2010 12:34

La editia din 5 decembrie au fost invitati cei 3 «crai» de la 3Sud-Est (ce-i drept, 2 dintre ei sunt deja insurati iar al treilea ii urmeaza in curand) si Alina Erimia, redactor de monden-divertisment la cotidianul Click.

Atmosfera a fost una «caterincoasa», ca de obicei la KissFM de 10. Dupa ce Dezbracatu si Ovidiu Who’s Your Daddy l-au barfit pe «Gelu», personajul preferat al celor 3 invitati, a trecut in bataia pustii Viorel, care si-a dat ciocul jos, apoi Mihai, care cu cateva zile in urma fusese uitat intr-o benzinarie in drum spre o emisiune tv si recuperat la interventia sotiei.

Nici Laurentiu Duta n-a scapat de umorul ascutit al lui Dezbracatu, care a vrut sa afle cine ii mai compune piesele in afara de Moga J. Reactia lui Laurentiu la o asemenea insinuare a fost una pe masura : «Dezbracatule, esti bestial! Nu stiu de unde le scoti!»

Trecand la lucruri mai serioase, cei 3 invitati au declarat ca au fost medaliati de casa de discuri Cat Music Media Services cu «Discul de diamant» pentru vanzarea a peste un milion de casete si CD-uri in acesti 10 ani de cand canta. Cifra constituie un record in showbiz-ul romanesc; asadar, felicitari!

In culise, jurnalista Alina Erimia si-a tot notat de zor intrebarile si subiectele pe care voia sa le abordeze. Prinsa si ea in balon, Alina a ras cu pofta de spontaneitatea replicilor celor 2 DJ, Ovidiu Who’s Your Daddy si Dezbracatu, promitand ca mai vine in aceasta simpatica familie de nebuni.

Sursa: mykiss.ro