Duţă: «O tund pe Elena dacă îşi mai dă capul pe spate

23.05.2010 15:39

Laurenţiu Duţă, compozitorul piesei “The Balkan Girls” are mare încredere că Elena Gheorghe va da tot ce este mai bun pe scena Eurovision.
Cu toate acestea, din dorinţa de a ieşi totul perfect, el nu ezită să-i aducă solistei şi critici: “I-am spus, mai în glumă, mai în serios, că o tund la chelie dacă îşi mai dă capul pe spate şi nu are contact direct cu camera de filmat. M-am uitat la nişte înregistrări şi am văzut-o pe Elena Paparizou, de exemplu, ce emoţii transmitea publicului prin privirea fixă”, a declarat Laurenţiu, pentru Click!.
Altfel, deşi este extrem de încrezătoare în piesa “The Blakan Girls” şi în show-ul realizat de coregrafa Ioana Macarie, Elena mai are ceva emoţii, pe bună dreptate.
“Avem mare ghinion. Ţările care votează s-au împărţit pentru cele două semifinale. Astfel, avem ghinonul ca Moldova şi Spania de la care noi aşteptam 10 sau chiar 12 punte să voteze la cea de-a doua semifinală şi nu la prima, în cadrul căreia noi concurăm”, a declarat Dan Manoliu, şeful delegaţiei României la Eurovision, pentru Click!.
Elena a decolat sâmbătă de pe aeroportul Băneasa cu destinaţia Moscova, însoţită de peste 20 de persoane şi dotată cu opt bagaje, din care n-au lipsit iconiţele şi cărţile de rugăciune