Duet intre Laurentiu Duta si Andreea Balan?

23.05.2010 15:41

O formatie din Constanta isi promoveaza melodia folosindu-se de numele celor doi cintareti.
CONTRAFACUT. Internetul a devenit patria pirateriei, iar unii artisti s-au gindit sa profite de acest lucru ca sa-si faca reclama.
O formatie din Constanta, afla¬ta la inceputurile carierei muzicale, pe nume Reverse, a inregistat melodia “Mai stai” in studioul lui Viorel de la formatia 3rei Sud-Est. Pina aici nimic neobisnuit, problema e ca, ulterior, acestia au creat un fals, redenumind melodia Andreea Balan feat. Lau¬ren¬tiu Duta. Este adevarat ca vocile seamana foarte mult, insa melodia a ajuns si la Laurentiu Duta, care si-a dat seama imediat cine sint protagonistii ce s-au folosit de numele lui ca sa cistige astfel cit mai multi admiratori. „Stiu despre cine este vorba, m-a sunat lumea sa ma intrebe daca am cintat cu Andreea Balan. Dar sint niste tineri care au inregistrat melodia la colegul meu Viorel, la studio. Uite asa isi fac si ei reclama!“, ne-a declarat Lau¬ren¬tiu Duta.

Fiicei lui Laurentiu Duta i-a iesit primul dintisor de ziua taticului
Pe data de 4 mai, Lau¬¬rentiu Duta a im¬plinit virsta de 32 de ani. Ar¬tis¬tul nu a putut sa si-o ser¬beze atunci, fiind ple¬cat pentru un con¬cert, dar chiar si asa, a primit cel mai frumos cadou pe care si-l putea ima¬gina. Sotia lui, Ia¬nu¬la, l-a anuntat la te¬lefon ca fiicei lor i-a dat pri¬mul dintisor.