Laurentiu Duta: Michael Jackson era una din bucuriile vietii

23.05.2010 16:08

Cântaretul si producatorul Laurentiu Duta a declarat pentru MEDIAFAX ca Michael Jackson, care a decedat în noaptea de joi spre vineri, a fost una dintre bucuriile vietii sale, adaugând ca l-a înteles pe artist, atât ca muzician, cât si ca om.
Laurentiu Duta, marcat de decesul "Regelui muzicii pop", a spus ca a fost la ambele concerte pe care Michael Jackson le-a sustinut în România, în 1992 si în 1996, si ca si-a cumparat bilet la unul dintre concertele pe care starul urma sa le aiba la Londra, începând din iulie.



Duta a spus ca, în asemenea momente, se considera "un simplu fan". " Michael Jackson a influentat atâtia artisti din toata lumea, precum Celine Dion. Eu sunt doar un biet artist dintr-o tara mica", a spus cântaretul. "Sunt oameni care l-au întâlnit personal si ar putea sa spuna atâtea despre el... eu cred ca l-am înteles ca artist, dar si ca om.... cred ca problemele astea l-au macinat", a spus Laurentiu Duta.

"Banuiesc ca familia lui trece prin momente foarte grele", a adaugat acesta, marturisind ca a aflat de moartea starului în noaptea de joi spre vineri. "Regret foarte mult disparitia lui. A fost un model pentru mine ca artist. Nu pot exprima în cuvinte dragostea pe care i-o port. Cred ca milioane de oameni regreta moartea lui", a mai spus Laurentiu Duta, care, la începutul carierei sale, îl imita pe artist.

Cântaretul american Michael Jackson, care a fost supranumit "Regele pop-ului", a murit vineri noapte, la vârsta de 50 de ani, dupa ce a suferit un stop cardiac, lasând în urma o cariera fabuloasa, marcata, însa, si de scandaluri si dezvaluiri despre stilul sau de viata excentric.