S-a inaugurat teatrul de vara "Laurentiu Duta"

13.09.2010 13:54

11:32, 8 iul 2010

Numele lui a aparut pe milioane de albume, pe afise de spectacole, si pe multe proiecte muzicale, iar de ieri, troneaza si pe frontispiciul Teatrului de Vara din Navodari. Este vorba despre Laurentiu Duta, care a fost ales de mai marii orasului pentru proaspat-renovatul teatru.

 

Decizia nu a fost facuta publica oricum. Ca pentru orice decizie importanta, s-a organizat o conferinta de presa, la care bineinteles a luat parte si vedeta. Ca orice star care se respecta, Laurentiu Duta a intarziat putin. Acest lucru nu a deranjat insa pe nimeni.

"Nu este un nume oarecare, este fiul orasului nostru, Domnul Laurentiu Duta este reprezentantul unui tanar care a plecat simplu de jos si a ajuns unde a ajuns", a spus viceprimarul din Navodari, Florin Chelaru.

Vestea l-a luat un pic prin surprindere pe Laurentiu Duta, dar spune ca intelege motivele pentru care a fost ales: "Desi majoritatea celor care ajung sa cunoasca succesul in meseria mea, se muta in Bucuresti, eu am preferat sa raman aici deoarece iubesc orasul asta".

Pe scena teatrului de vara, Laurentiu Duta a urcat pentru prima data la 16 ani, atunci cand a avut loc si debutul sau in lumea muzicala.

 

Photo Gallery: S-a inaugurat teatrul de vara "Laurentiu Duta"