Teatrul de Vara din Navodari va purta numele lui Laurentiu Duta

13.09.2010 14:00

de Alina Neagu HotNews.ro

Miercuri, 7 iulie 2010, 17:52

 

Laurentiu Duta

 

Teatrul de Vara din Navodari a fost redenumit Teatrul "Laurentiu Duta", dupa numele fostului solist al trupei 3Sud-Est, in urma finalizarii lucrarilor de reabilitare, pentru care Primaria Navodari a investit aproape 150.000 de lei, anunta Agerpres. Consiliul Local Navodari a hotarat, luna trecuta, ca teatrul de vara sa poarte numele lui Laurentiu Duta, cantaret si compozitor care s-a nascut in aceasta localitate, dupa ce, in urma cu cativa ani, interpretul a primit titlul de cetatean de onoare al localitatii.

Viceprimarul orasului Navodari, Florin Chelaru, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca lucrarile de renovare au demarat in luna iunie si au fost urgentate pentru ca pe scena teatrului sa se poata desfasura, in perioada 7-10 iulie, a VIII-a editie a Festivalului international de muzica usoara pentru copii si tineri 'Delfinul de Aur'.

Potrivit primarului Nicolae Matei, administratia locala a incheiat un protocol de colaborare cu proprietarul Taberei Navodari - Sind Romania in ce priveste reabilitarea teatrului de vara, acesta urmand sa fie folosit atat in interesul taberei de copii, cat si al turistilor care se afla la Navodari.