Viitorul album Laurentiu Duta apare in februarie

23.05.2010 19:24

 

Laurentiu Duta lucreaza la albumul sau solo si intentioneaza sa-l lanseze pe piata in primavara anului viitor. Laurentiu a terminat jumatate din viitorul sau disc, dar un single de promovare ruleaza deja la posturile de radio.

Evenimentul Zilei scrie in numarul sau de ieri ca artistul se va autoizola in studio iarna aceasta pentru a-si desavarsi opera. "Albumul ar trebui sa fie gata in februarie. Vreau sa iasa ceva deosebit, sa-l poti asculta cap-coada fr sa te plictiseasca." – spune, pentru aceeasi publicatie, Laurentiu Duta .

Un proiect solo nu inseamna insa destramarea grupului 3rei SudEst. Laurentiu spune ca va aparea pe scena si alaturi de trupa cu care a devenit notoriu.

Intentia unui proiect individual exista insa de mai mult timp, insa artistul considera ca de-abia acum e momentul potrivit pentru asa ceva. "in urma cu 4-5 ani piata nu era pregatita pentru asa ceva, eu nu aveam fosta si maturitatea artistica sa sustin un astfel de proiect."

Revenind la prezent, clipul single-ului Visator beneficiaza de prezenta celei mai frumoase fete romance de anul trecut, mai precis Miss Romania 2007 – Alexandra Poiana.

bestmusic.ro